Naslovna Srem Pećinci Obaveštenje za poljoprivrednike na teritoriji opštine Pećinci

Obaveštenje za poljoprivrednike na teritoriji opštine Pećinci

Foto: pixabay.com/FelixMittermeier

Udruženje poljoprivrednih proizvođača opštine Pećinci obaveštava poljoprivrednike koji podnose elektronske zahteve za konkurse u Ministartvu poljoprivrede da moraju imati overenu dokumentaciju sa elektronskim pečatom ili elektronskim potpisom od strane ovlašćenih lica iz ovog Udruženja.

Overava se sledeća dokumentacija: račun, otpremnica, fiskalni račun, izvod iz banke i garantni list za predmetnu investiciju, a ovlašćena lica u Udruženju su Marijana Panić Vidakov i Nemanja Aleksić.

Udruženje upozorava poljoprivrednike da se prilikom elektronske dostave dokumenata od strane Ministarstva poljoprivrede, dokumenta dostavljaju u eSanduče. Kako veliki broj poljoprivrednika još uvek ne koristi eSanduče, događa se da ne znaju da su im dokumenta dostavljena i ne odgovore u propisanom roku, što za posledicu može da ima delimično ili potpuno gubljenje prava na subvencije. Kako bi izbegli navedene situacije poljoprivrednici imaju mogućnost da im se dokumentacija, pored eSandučeta, dostavlja i na imejl adresu i putem SMS poruka, a podršku za aktivaciju ovih opcija mogu dobiti u Udruženju poljoprivrednih proizvođača opštine Pećinci.

Za sve bliže informacije poljoprivredni proizvođači se mogu obratiti kontakt osobama:

Marijana Panić Vidakov 0648983631

Nemanja Aleksić 0648983635

Ova vest je deo projekta “Srem u fokusu” koji je sufinasirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

IZVORSremske vesti
Prethodna vestPetlići Indiansa osvojili 1. turnir grupe sever u Subotici
Sledeća vestUlepšan prostor za igru malim Kupncima

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here