Naslovna Srem Inđija Obeležavanje Dana Sektora za vanredne situacije u više gradova Srema

Obeležavanje Dana Sektora za vanredne situacije u više gradova Srema

Foto: MUP

Povodom obeležavanja Dana Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i slave vatrogasaca – spasilaca Srbije, Odeljenje za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici izvodi javne pokazne vežbe, organizuje edukacije dece i taktičko-tehničke zborove u Rumi, Šidu, Pećincima, Staroj Pazovi, Inđiji i Sremskoj Mitrovici.

Ove aktivnosti biće realizovane od 11-17. septembra ove godine, sa ciljem da se pokaže spremnost i obučenost vatrogasaca – spasilaca da hitro i efikasno reaguju u slučajevima u kojima eventualno može biti ugrožen nečiji život i imovina građana.

Takođe, biće mogućnosti i za druženje i razgovor sa vatrogascima i razgledanje vatrogasnih vozila i opreme, čemu se uvek najviše raduju najmlađi sugrađani.

Promotivne aktivnosti vatrogasaca – spasilaca održaće se po sledećem rasporedu:

11.09.2023. godine

Taktičko-tehnički zbor na platou ispred vatrogasne jedinice u Staroj Pazovi. Početak u 10 časova.

12.09.2023. godine

Taktičko-tehnički zbor ispred vatrogasnog doma u Šidu, sa početkom u 9 časova. Taktičko-tehnički zbor u pešačkoj zoni u Pećincima, početak u 10 časova.

14.9.2023. godine

Taktičko-tehnički zbor na Gradskom trgu u Rumi. Početak u 10 časova.

15.09.2023. godine

Taktičko-tehnički zbor na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici. Početak u 10 časova.

Ova vest je deo projekta “Srem u fokusu” koji je sufinasirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.
IZVORsremske vesti
Prethodna vestUhapšen zbog teške krađe u Sremskoj Mitrovici
Sledeća vestPočinje upis u sekcije pećinačkog KC-a

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here