Naslovna Posao OBNOVA AUTO-PUTA OD BATROVACA DO KUZMINA: Novi asfalt za 10 dana

OBNOVA AUTO-PUTA OD BATROVACA DO KUZMINA: Novi asfalt za 10 dana

PODELI
Foto: vecernje novosti

Projekat rehabilitacije auto-puta na ovoj deonici vredan je 16,5 miliona evra i obuhvata ukupno 21,6 kilometara puta.

OBNOVA auto-puta od granice sa Hrvatskom do Kuzmina, koja je najavljivana godinama, konačno se privodi kraju. Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović u utorak je bez najave posetila gradilište kod Batrovaca i uverila se da je završeno još 11 kilometara obnovljenog auto-puta, od petlje Kuzmin ka naplatnoj rampi u Šidu, koji će u saobraćaj biti pušteni do 10. oktobra. Projekat rehabilitacije auto-puta na ovoj deonici vredan je 16,5 miliona evra i obuhvata ukupno 21,6 kilometara puta.

– Ovo je za nas izuzetno važna deonica i zbog auto-puta Beograd – Sarajevo, čija je gradnja počela na deonici od Kuzmina do Sremske Rače – rekla je ministarka Mihajlović. – Trebalo je da se rekonstruiše i pre više od deceniju, ali mi je sada rehabilitujemo da izgleda kao najmoderniji auto-putevi.

Šef gradilišta Saša Milunović, iz kompanije “Integral”, rekao je da su radovi pri kraju i obećao da će učiniti sve da sa svojim ljudstvom i mehanizacijom iskoristi bukvalno svaki dan kako bi posao završili u roku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here