Naslovna Srem Inđija OBNOVA ŠKOLA U INĐIJI – Gak pozvao direktore svih škola da mu...

OBNOVA ŠKOLA U INĐIJI – Gak pozvao direktore svih škola da mu dostave spisak potreba

PODELI
Foto: ritamindjije.rs

Predsednik opštine Vladimir Gak pozvao je direktore svih škola da tokom leta dostave spisak potreba i da će lokalna samouprava obezbediti sredstva za njihovu kupovinu.

– Iz godine u godinu ulažemo sve više u osnovne i srednje škole na teritoriji naše opštine. Apsolutno smo podržali svaku odluku direktora koji su predložili određene radove koji su targetirani kao neophodni u školama. Nismo mi sami donosili odluke šta je kojoj školi potrebno već smo prepustili odluke onima koji najbolje znaju šta je potrebno za njihovu školu. – navodi Gak za portal Pazovaindjijavesti.

Golubinci, koji čuvaju legendu o ljubavi između Betovena i kapetanice Žanet, sa manifestacijom „Čuvarkuća“ biće centar multikulturalnosti

On je naveo da lokalna samouprava nastoji da unapredi uslove rada u svim školama i da je to ulaganje u budućnosti.

–Direktori su imali punu našu podršku i imaće je i ubuduće. Često zameram direktorima škole što ne predlažu u svojim planovima i programima i više stvari jer bi mogli da izdvojimo još sredstava. Ne mogu ja da znam svaki deo škole koji je neophodno popraviti, to je zadatak direktora da kaže i traži, a onda mi nalazimo načine kako to da finansiramo, poručuje on.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here