Naslovna Magazin Auto Očekuje se povećan intenzitet saobraćaja ka zimskim turističkim centrima

Očekuje se povećan intenzitet saobraćaja ka zimskim turističkim centrima


Zbog predstojećeg praznika očekujemo povećan intezitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima i apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise, saopštilo je JP “Putevi Srbije”

Auto-put E-70, petlja Ruma – petlja Pećinci, radova na pojačanom održavanju. Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, u smeru Beograd – Batrovci.

Davidovac (Popovac) – Grza – Straža (Zaječarski put), do 28. juna izmena režima saobraćaja u zoni tunela „Grza“ zbog radova na izgradnji bujičnih pregrada preko reke Grza i Slemenskog potoka.

Kula (Bačka Topola) – Vrbas (Savino Selo), do 30. januara, radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Novi Sad (Sirig)-Petrovaradin (Račkog), radovi na izgradnji nadvožnjaka -Temerinska ulica u Novom Sadu, obustavljen saobraćaj. Preusmeren je saobraćaj u oba smera sa državnog puta I B reda broj 21, preko raskrsnice državnog puta I B reda broj 12 sa ulicom Bajči Žilinskog i raskrsnice državnog puta I B reda broj 21 sa ulicom Beogradski kej, na državni put I B reda broj 12 i ulice Bajči Žilinskog i Beogradski kej.

Planirani rok završetka radova u drugoj fazi je 31. mart.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, nema dužih zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

IZVORalo
Prethodna vestU Sremu povoljnija epidemiološka situacija
Sledeća vestI dalje najviše novoobolelih u Beogradu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here