Naslovna Srem Inđija OD OČAJNOG DO ZDRAVOG PREDUZEĆA: Stabilizovano funkcionisanje JKP „Komunalac“ Inđija

OD OČAJNOG DO ZDRAVOG PREDUZEĆA: Stabilizovano funkcionisanje JKP „Komunalac“ Inđija

PODELI

Do pre samo 3 godine funkcionisanje Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ bio je pod znakom pitanja. Nesavesnim, bahatim i neodgovornim ponašanjem tadašnjih čelnika lokalne samouprave preduzeće je konstantno beležilo gubitke, mehanizacije je bila u katastrofalnom stanju i funkcionalnost je dovedena do granice izdržljivosti.
Iako su od prethodnika ostavljeni ogromni dugovi, danas ova firma ima nove kamione, traktore, kosilice, mulčere, vozila i druge neophodne alate za zadovoljavanje svih potreba građanstva i privrede.

To pokazuje da aktuelno opštinskom rukovodstvo ima dovoljno znanja, sposobnosti i volje da rešava probleme i osposobi sistem koji se 16 godina konstantno urušavao.

Da podsetimo, prilikom prvih snežnih padavina u zimu 2016. godine „Komunalac“ je na teren izveo 4(četiri) raspoloživa kamiona, od kojih su 3(tri) nakon nekoliko minuta rada stala zbog kvarova i starosti mehanizacije.
Trenutno stanje je samo jedna od stepenica koje svako preduzeće u opštini mora da prođe. U narednom periodu nastaviće se sa modernizacijom i podizanjem svih operativnih kapaciteta kako bi ceo sistem mogao da odgovori na sve izazove sa kojima se suočava.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here