Naslovna Srem Inđija Od Pokrajine sredstva za izradu projekta javne rasvete inđijske industrijske zone

Od Pokrajine sredstva za izradu projekta javne rasvete inđijske industrijske zone

PODELI

Opština Inđija dobila je na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu 850.000,00 dinara za izradu projekta javne rasvete severoistočne industrijske zone, tačnije lokacije 15 gde se nalazi zemlja u vlasništvu Opštine Inđija.

Prema planu, završetak izrade projektne dokumentacije očekuje se početkom jeseni, nakon čega će se pristupiti raspisivanju javne nabavke za izvođenje radova. Potpuna realizacija projekta planirana je za kraj ove ili početkom naredne godine.

Najatraktivnija industrijska zona u Srbiji i jugoistočnoj Evropi dobiće još više na značaju postavljanjem javne rasvete. Gotovo svakodnevne posete potencijalnih investitora pokazuju da će komunalno potpuno opremljena radna zona u Inđiji uskoro biti potpuno rasprodata, što će dovesti do značajnog podizanja standarda građana.

Jedan od ciljeva lokalne administracije je smanjivanje stope nezaposlenosti na najniži mogući nivo, ali i omogućavanje uslova za zapošljavanje svih građana Inđije koji trenutno rade u drugim opštinama i gradovima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here