Naslovna Srem Ruma Odbojkašice Vizure iz Rume osvojile Superkup Srbije

Odbojkašice Vizure iz Rume osvojile Superkup Srbije

PODELI

Odbojkašice Vizure su u svom novom domu, u Rumi, pred 800 gledalaca osvojile Superkup pošto su za 68 minuta savladale Jedinstvo iz Stare Pazove sa 3:0(25:15, 25:22, 25:14).

Šampionke su se tako osvajačicama Kupa revanširale za prošlogodišnji poraz, a gošće su samo u drugom setu pružile jači otpor, ali nisu uspele da izjednače i učine meč uzbudljivijim.U pobedničkom timu odskočile su Lozo sa 14, Aleksić sa 13 i Erić sa 10, a kod Jedinstva samo Vujnović sa 10 poena.

Vizura je četvrti put u istoriji osvojila titulu pobednika Super Kupa Srbije, pošto je tokom sva tri seta bila kvalitetniji rival u duelu sa Jedinstvom iz Stare Pazove.

Utakmicu u Rumi posmatrali su Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, Petar Bogunović, predsednik OSV, Slobodan Boškan, predsednik SSV, Veljko Petković, Andrija Gerić i Vasa Mijić, nekadašnji reprezentativci i osvajači zlatne medalje na OI u Sidneju.

Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, predao je Slađani Erić, kapitenu Vizure iz Rume, pehar i trofej namenjen pobedniku V Super Kupa Srbije 2017.

Ruma.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here