Naslovna Dogadjaj Odličan nastup “Izvora” u Banji Koviljači

Odličan nastup “Izvora” u Banji Koviljači

PODELI

Folklorno društvo “Izvor Donji Tovarnik” nastupilo je proteklog vikenda u Banji Koviljači u okviru završnog ciklusa Smotre folklora “Podrinje kroz pesmu i igru”.

Kako nam je rekla predsednica Upravnog odbora Folklornog društva “Izvor Donji Tovarnik” Danijela Barnak, zajedno sa još šest ansambala iz naše zemlje donjotovarnički folkloraši nastupili su u prelepom ambijentu amfiteatra u porti hrama Svetih apostola Petra i Pavla u Banji Koviljači, a odličan nastup naših folkloraša je oduševio kako publiku tako i organizatore.

“Naši neumorni igrači su već u nedelju, 11. jula, svoju domaću publiku obradovali nastupom u okviru programa obeležavanja seoske slave u Donjem Tovarniku. Spremamo se za put u Ohrid na međunarodni festival folklora u periodu od 19. do 25. jula, a odmah po povratku, već 26. jula, naš ansambl putuje u Aranđelovac kao gost tamošnjeg folklornog festivala. Iznenađenja nas tek čekaju u avgustu i septembru pošto je ansambl prijavljen na još nekoliko festivala folklora u našoj zemlji. Sa Banjom Koviljačom smo samo otvorili sezonu nastupa” – kaže Danijela Barnak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here