Naslovna Srem Ruma Odličan nastup Rumljana u savate reprezentaciji Srbije!

Odličan nastup Rumljana u savate reprezentaciji Srbije!

PODELI
Foto: Opština Ruma

Reprezentacija Srbije se vratila sa Svetskog prvenstva za juniore i Svetskog kupa za kadete u asu savateu, koje je održano od 26. do 28. jula u Budimpešti, sa šesnaest osvojenih odličja: jednom zlatnom, šest srebrnih i devet bronzanih medalja. Sportisti Savate boks kluba “Ruma” osvojili su jednu srebrnu i šest bronzanih medalja.

Bronzane medalje osvojili su juniori i članovi Savate boks kluba “Ruma”: Petar Jovanov do 60kg, Nikola Božić do 65kg, Nikola Rakić do 80kg, Jovana Kasap do 65kg, Nikolina Kasap do 60kg, Jovana Mirčetić do 56kg.

Dobrodošli na “Rumfest”!

U okviru Svetskog prvenstva bio je Svetski KUP za kadete na kojem je reprezentacija Srbije osvojili zlatnu, tri srebrne i bronzanu medalju. Srebrnu medalju osvojila je kadetkinja Anastasija Ikonić, do 56kg, član Savate boks kluba “Ruma”.

Stručni tim činili su treneri: Miodrag Rakić iz Rume, Miroslav Odžić, Srđan Nadrljanski iz Novog Sada i Nada Miladinov iz Iđoša.

– Pokrovitelji nastupa našeg kluba su Opština Ruma i Savez Sportova Opštine Ruma a reprezentacije Srbije su Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta, Sportski savez Srbije i jednim delom sami sportisti i treneri zbog velikih troškova nastupa našeg tima. Svima od srca zahvaljujemo na podršci a sportistima na ostvarenim rezultatima. – rekao je Miodrag Rakić.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here