Naslovna Srem Odlična atmosfera na dvodnevnom Festivalu zanatskog piva u Novoj Pazovi

Odlična atmosfera na dvodnevnom Festivalu zanatskog piva u Novoj Pazovi

PODELI
Foto: rtvstarapazova.rs

NOVA PAZOVA – 22. i 23. jula  u Novoj Pazovi održan je  2. Festival zanatskog piva. Bogata ponuda najtraženijeg pića tokom leta i hrana koja se odlično slaže uz pivo, kvalitetna muzika i velika posećenost obeležili su obe večeri.

Craft proizvođači, kojih ima i staropazovačkoj sredini, pokazali su da prednost daju kvalitetu i aromi piva.

13 malih proizvođača zanatskog piva iz cele Srbije predstavilo je u okviru 2. Festivala zanatskog piva u Novoj Pazovi više od 60 vrsta jednog od nastarijih pića na svetu. Posetioci su bili spremni da degustiraju nove arome i stilove ovog napitka.

Uz hladno pivo brojni posetici su imali priliku da uživaju i u gastronomskim specijalitetima slatkim i slanim, koji idu uz ovo piće.

Večeri su upotpunili kvalitetni rok bendovi i dj – evi iz Sombora, Subotice, Novog Sada,Novog Bečeja, Bečeja  i Stare Pazove, koji su svirali do posle ponoći na letnjoj pozornici u centru Nove Pazove.

Druge večeri organizovano je i nadmetanje u brzom ispijanju piva. Najbrži od prijavljenih muškaraca bio je Stevan Glavaški iz Bečeja sa 7,8 sekundi , dok je Biljana Bajić iz Beograda pivo ispila za 4,7 sekundi.

Manifestacija je imala i humanitarni karakter – posetioci su mogli da doniraju novac za srećnije i zdravije detinjstvo petogodišnje Tare Đokić iz Nove Pazove kao i za humanitarnu organizaciju Zagrli srcem-Nikola Vulinović, koja pomaže deci oboleloj od karcinoma. 

Dvodnevni Festival zanatskog piva je manifestacija koja ima za cilj promociju zanatskog pivarstva i predstavljanje mini i mikro pivara iz cele Srbije i njihovih proizvoda. 

Organizator manifestacije je TO opštine Stara Pazova a generalni pokrovitelj Opština Stara Pazova

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here