Naslovna Srem Pećinci Odlikaši i ove godine besplatno na pećinačke bazene

Odlikaši i ove godine besplatno na pećinačke bazene

PODELI
Foto: Opština Pećinci

PEĆINCI – Na pomolu je novo leto, novi raspust i nova kupališna sezona na pećinačkim bazenima. I ove godine, kao i prethodnih, učenike sa teritorije opštine Pećinci koji su tokom prethodne školske godine bili vredni i koji su ostvarili odličan uspeh očekuje niz pogodnosti tokom čitave kupališne sezone.

Kako je rekao Milan Đokić sekretar Sportskog saveza „Razvoj sportova“, u saradnji sa pećinačkom lokalnom samoupravom, nastavlja se lepa tradicija nagrađivanja učenika za trud, rad i postignuto znanje. Odličnim osnovcima i srednjoškolcima sve što je potrebno na ulasku na bazene je dokaz o postignutom uspehu – svedočanstvo ili đačka knjižica.

On dodaje, da će deca koja ne umeju da plivaju, kao i oni koji žele da usavrše tehnike plivanja, i ove godine biti u prilici da to nauče i steknu, kroz besplatnu školu plivanja, a datum početka škole plivanja i način prijave dece biće blagovremeno najavljeni.

Kako su najavili iz uprave bazena, svi posetioci pećinačkih bazena moćiće da uživaju i u dodatnim sadržajima, kao što su – igalište za mali fudbal, igraonica za decu, odbojka na pesku, šah, stoni fudbal, a tokom leta za učenike će biti organizovana i sportska nedelja.

Kapije pećinačkih bazena trebalo bi, prema najavama, da budu otvorene u subotu, 11. juna.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here