Naslovna Srem Ruma ODLOŽENO ISELJENJE SEDMOČLANE PORODICE ŠAULIĆ: Trudnica i dete nisu izbačeni na zimu

ODLOŽENO ISELJENJE SEDMOČLANE PORODICE ŠAULIĆ: Trudnica i dete nisu izbačeni na zimu

PODELI

Iseljenje sedmočlane porodice Šaulić iz Sremske Mitrovice, među kojima su trudnica u petom mesecu rizične trudnoće i dete od četiri godine, a koje je trebalo da bude obavljeno juče, na svu sreću je odloženo!
Ovo je inače trebalo da bude drugi pokušaj iseljenja, a prethodno je bilo najavljeno da će policija asistirati izvršiteljki. Kao što je Kurir ranije pisao, Muhameda i Adilju Šaulić sa četvoro dece i unučetom iseljavaju zbog tužbe oko, kako tvrde, fiktivnog ugovora, zbog koga se sporovi vode već sedam godina i još nisu završeni.
– Iako je izvršenje bilo zakazano za juče, dan pre toga je stiglo obaveštenje da se izvršenje odlaže, jer izvršiteljka nije imala potrebne asistencije iz Centra za socijalni rad – rekao je advokat Dragan Obradović.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA, MUHAMED ŠAULIĆ

Podsetimo, ova porodica je 2011. prodala D. I. stan za ugovorenih 120.000 evra, s tim da im je žena kupac tada isplatila 39.000 evra i odmah dobila ključeve od nekretnine. Dva meseca kasnije podnela je tužbu protiv Muhameda sa zahtevom da joj vrati 39.000, tvrdeći da mu je to pozajmila, a nije mu je vratila ključeve, već punih sedam godina koristi stan. Advokat Obradović optužuje pojedine sudije, izvršitelje i advokate D. I. da hoće da otmu imovinu Šaulića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here