Naslovna Sport Održan Kup „Srbija Open 2018“

Održan Kup „Srbija Open 2018“

PODELI
 Donji Tovarnik je još jednom bio u centru pažnje sportske javnosti. Pod pokroviteljstvom Sportskog saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik, Sportski klub „Top forma“ iz Šimanovaca u saradnji sa pećinačkim Sportskim savezom “Razvoj sportova”, organizovao je juče u Sportskoj hali Dečji fitnes Kup „Srbija Open 2018“, na kojem je učestvovalo 80 takmičara iz 7 klubova.

Kako nam je rekla Maja Radosavljević, trener šimanovačkog SK „Top forma“, dečji fitnes u pećinačkoj opštini postaje sve popularniji.

„Velika nam čas i zadovoljstvo što smo domaćini ovako velikog takmičenja. Da bi „Srbija Open 2018“ bio organizovan na najbolji mogući način, veliku pomoć su nam pružili Savez Srbije i pećinački Sportski savez „Razvoj sporta“. Tokom juna imaćemo još dva takmičenja, dok nas u julu očekuju pripreme na Divčibarima. U međuvremenu, reprezentativci iz našeg kluba imaće pripreme u Karatašu“ – rekla je Radosavljević.

Pobednici po kategorijama su bili:

DEVOJČICE

7. GODINA, Nađa Milović (Kasper, Batajnica)

8. GODINA, Lana Jovičić (Figura, Sombor)

9. GODINA, Nika Santrač (Figura, Sombor)

10. GODINA, Sofija Pezelj (Figura, Sombor)

11. GODINA, Jovana Jovićić (Figura. Sombor)

12 GODINA, Nina Milović (Figura, Sombor)

13 GODINA, Anđelina Retz (Figura, Sombor);

14 – 15 GODINA, Jefimija Milutin (Figura, Sombor)

DEČACI

Milan Mavija (Top Forma, Šimanovci)

Kup u Donjem Tovarniku ujedno je bio i izborno takmičenje za predstojeće Prvenstvo Evrope u dečjem fitnesu, koje će se organizovati u Novom Sadu. Kao jučerašnja osvajačica srebrne medalje u kategoriji do 12 godina, učesnica Prvenstva Evrope biće i Dunja Radosavljević, članica šimanovačkog Sportskog kluba „Top forma“, a članovi ovog kluba juče su osvojili još jednu srebrnu i tri bronzane medalje – Mateja Milosavljević (srebrna medalja), Stefan Dobrodolac (bronzana medalja), Aleksandra Nikolić (bronzana medalja), Isidora Savić (bronzana medalja) i Sandra Dobrodolac (bronzana medalja).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here