Naslovna Dogadjaj Održan Memorijalni turnir u malom fudbalu

Održan Memorijalni turnir u malom fudbalu

PODELI
Foto: dnevnik

Na terenu za male sportove u Donjem Tovarniku, juče je organizovan IX Memorijalni turnir u malom fudbalu „Bata i Dejan“ posvećen Dobrivoju Balinoviću – Bati i Dejanu Jovanoviću, koji su tragično nastradali 14. maja 2011. godine.

Na turniru je učestvovalo osam ekipa – „Bata i Dejan“ i „Sokolovi“ iz Donjeg Tovarnika, Sremski Mihaljevci, Popinci, Kupinovo, Dobrinci, Krnješevci i „Juniori“ (Krnješevci), a takmičenje su otvorili Borislav Balinović, Dragan Jovanović i Tomislav Ćirković direktor Javne ustanove „Sportski centar“.

Rezultati: četvrtina finala, „Bata i Dejan “ – Sokolovi 5:2, Sremski Mihaljevci – Krnješevci 7:0, Popinci – Dobrinci 4:3 i Kupinovo – Juniori 1:1 (penalima 1:3); polufinale, „Bata i Dejan“ – Juniori 3:2 i Popinci – Sremski Mihaljevci 3:8; finale, Sremski Mihaljevci – „Bata i Dejan“ 6:2. Nagrađeni su i najbolji pojedinci: igrač, Dragan Stanković (B&D), golman, Danijel Bantić i strelac, Saša Nović sa 11 golova (oba iz Sremskih Mihaljevaca).

Organizatori turnira bili su roditelji nastradalih, Borislav Balinović i Dragan Jovanović, a pomoć u organizaciji pružili su Luki komerc iz Pećinaca, mesare „Rašković“ iz Donjeg Tovarnika i „Slavija“ iz Šapca, braća Todorović, kao i Sportski savez „Razvoj sportova“ i Javna ustanova „Sportski centar“ iz Pećinaca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here