Naslovna Dogadjaj Održan treći Kaizen kongres, uz diskusije i gemba šetnje

Održan treći Kaizen kongres, uz diskusije i gemba šetnje

PODELI
Foto: ekapija

Treći KAIZEN™ kongres u Srbiji u organizaciji Japanske Poslovne Alijanse u Srbiji (JPAS) i Kaizen instituta Srbija održan je 23. i 24. septembra 2019. godine.

Prvi dan kongresa, posvećen panel diskusijama, otvorili su Tetsuja (Tetsuya) Tsubota, prvi savetnik u Ambasadi Japana, Goran Pekez, predsednik JPAS-a i Bojan Šćepanović, direktor Kaizen Instituta Srbija.

Više od 200 učesnika posetilo je prvi, konferencijski dan kongresa, gde su imali priliku da, u okviru pet panela, saznaju više o tome da li je KAIZEN™ moguć i kod srpskih kompanija, koje su sličnosti i razlike u poslovnoj kulturi Japana i Srbije, da li KAIZEN™ može biti rešenje za industrijalizaciju Srbije, kako izgleda uvođenje KAIZEN™ u međunarodnim kompanijama i koji se alati koriste prilikom implementacije KAIZEN™-a, navodi se u saopštenju
JPAS.

Drugog dana kongresa organizovane su i gemba šetnje u fabrikama JPAS članice Panasonic Lighting Devices Serbia d.o.o., kao i u fabrikama Continentala u Subotici, Eatona u Sremskoj Mitrovici i Galeb Grupe u Šapcu.

Timovi koje su vodili kaizen eksperti JPAS članice Kaizen Instituta Srbija su tražili, analizirali i predlagali potencijalna poboljšanja sa ciljem povećanja efikasnosti i produktivnosti fabrika domaćina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here