Naslovna Magazin ONE SU SRPKINJE KOJE SU SE UDALE ZA BOGATAŠE!

ONE SU SRPKINJE KOJE SU SE UDALE ZA BOGATAŠE!

PODELI
Foto: ilustracija

Ove dame su lepe, poznate i uspešne, a kao takve često zapadnu za oko imućnih muškaraca.


O životu Jelene bin Drai i te kako se priča već godinama, naročito od kad se udala za šeika Saida, sa kojim je u skladnom braku, te žive u Dubaiju.

žJelena Jakovljević je bivša mis Jugoslavije a u Ujedinjenim Arapskim Emiratima je upoznala šeika Sida bin Draija koji ima ogromnu kompaniju, a Jelena je vlasnica lanca salona lepote i hotela. Baka njenog muž bila je udata za princa tamošnje kraljevske porodice. Udajom je promenila veru i majka je troje dece, dok njen muž ima samo jednu ženu.

Marija Karan se u jeku popularnosti udala za holivudskog producenta Džoela Lubina.

Par živi u vili u Los Anželesu i imaju jednog sina, kog je glumica rodila u luksuznoj bolnici koju posećuju najveće zvezde s kojima je često u društvu, a sa suprugom prisustvuje događajima poput Ejmija, i dodele Oskara.

Jelisaveta Orašanin se nakon nekoliko meseci veze udala za košarkaša Miloša Teodosića, koji je nekoliko godina igrao za CSKA, a priča se da su ga godišnje plaćali 2,5 miliona evra.

Jelena Đoković je studirala ekonomiju i živela je pravim studenstskim, skromnim životom. Upoznala je Novaka dok još nije bio popularan, a nakon nekoliko godina veze, venčali su se i imaju sina i ćerku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here