Naslovna Srem Pećinci Oni su menjali svet

Oni su menjali svet

PODELI

Povodom obeležavanja seoske slave, juče je u Popincima otvorena izložba „Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet“. Izložbu je otvorio Nenad Nerić državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja, a posetiocima se obratila i Biljana Jovičić direktorka pećinačkog Centra za socijalni rad koja je istakla da joj je veliko zadovoljstvo i čast što izložba gostuje upravo u opštini Pećinci.

Posetioci će, narednih deset dana, biti u prilici da se informišu o životu osoba iz celog sveta, koje su, uprkos ozbiljnim hendikepima, uspele da istraju u svojim idejama i naumima.

Projekat “Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet” sprovodi kompanija “Color Media communications” u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, vladinom Kancelarijom za ljudska i manjinska prava, Apatinskom pivarom i ambasadama stranih država u Beogradu, kako bi tokom ove godine predstavila priče o slavnim osobama sa invaliditetom iz celog sveta.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here