Naslovna Dogadjaj Onlajn Sajam obrazovanja u Srbiji EduFair

Onlajn Sajam obrazovanja u Srbiji EduFair

PODELI

Sajam obrazovanja u Srbiji EduFair biće ove godine održan onlajn 15. oktobra zbog epidemije korona virusa, saopštili su danas iz organizacije.

Prvi Virtual EduFair -u u Srbiji na portalu edufair.rs okupiće predstavnike više od 25 univerziteta i srednjih škola iz Velike Britanije, Austrije, Madarske, Italije, Grčke, Švajcarske, Španije, Nemačke i Kanade.

Posetioci će moći da se informišu i o stipendijama za osnovne i srednje škole iz inostranstva.

Savetnica za obrazovanje Veselina Todorova je u ime Integraledu mreže, organizatora sajma, rekla da predstojeći onlajn događaj neće biti jednostavna prezentacija na internetu ili zoom sastancima, nego da je reč a o pravom sajmu.

Objasnila je da će se koristiti jedna od vodećih američkih onlajn platformi za virtualne sajmove, koja posetiocima daje sve mogućnosti koje imaju i na pravom sajmu na koji bi fizički došli.

Tako će, kaže, biti omogućeno da posete 25 onlajn štandova uglednih internata, srednjih škola i univerziteta iz inostranstva iz više od 10 zemalja, i da se o svemu direktno informišu od predstavnika ovih obrazovnih institucija.

EduFair gotovo 20 godina posetiocima nudi mogućnost da se iz prve ruke informišu o trendovima na polju obrazovanja, ali i konsultuju sa predstavnicima nekih od najuglednijih obrazovnih institucija iz Srbije i inostranstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here