Naslovna Srbija “OPET ĆU JA MOJOJ KOLINDICI…” Hrvatska predsednica napala Srbiju zbog Šešeljevog kongresa...

“OPET ĆU JA MOJOJ KOLINDICI…” Hrvatska predsednica napala Srbiju zbog Šešeljevog kongresa u Hrtkovcima! Lider radikala joj zapušio usta!

PODELI

Deseti kongres Srpske radikalne stranke, na kome je Vojislav Šešelj ponovo izabran za predsednika, održan je danas u Šešeljevoj kući u Hrtkovcima.

Predsednik Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da je “poražavajuće da Srbija u dopušta da kongres Srpske radikalne strankebude održan u Hrtkovcima”.

– Desetine hiljada vojvođanskih Hrvata morali su da napuste svoje domove 90-ih godina zbog velikosrpskog progona i delovanja osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja i njegovih istomišljenika – napisala je Kolinda.

Deseci tisuća vojvođanskih Hrvata morali su napustiti svoje domove 1990-ih godina zbog velikosrpskog progona te djelovanja osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja i njegovih istomišljenika.

– Opet će moja Kolindica zakukati da joj pomognem kad počnu izbori u Hrvatskoj – rekao je Šešelj.

Deseti kongres Srpske radikalne stranke, na kome je Vojislav Šešelj ponovo izabran za predsednika, održan je danas u Šešeljevoj kući u Hrtkovcima.

Šešelj je na početku kongresa rekao da ideologija radikala ostaje nepromenjena, negirao da je počinio zločin proterivanjem hrtkovačkih Hrvata i zatražio da u Srbiji bude uvedena kazna doživotnog zatvora za sve koji zločin u Srebrenici budu nazivali genocidom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here