Naslovna Magazin Auto OPET GUŽVE NA GRANICI Teretna vozila ČEKAJU TRI SATA na Batrovcima, Gradini...

OPET GUŽVE NA GRANICI Teretna vozila ČEKAJU TRI SATA na Batrovcima, Gradini i Šidu

Batrovci, 1. jula 2020. - Hrvatska je od ponoci otvorila granicu za gradjane Srbije i u tu zemlju se, prema izvestacu Tanjuga sa prelaza Batrovci-Bajakovo, ulazi bez problema, a putnicima se, kao što je i najavljeno, vise ne odredjuje obavezna izolacija od 14 dana. FOTO TANJUG / TANJA VALIC / an

Saobraćaj je umerenog intenziteta, padavina trenutno nema međutim promena vremena koja se očekuje u većini krajeva Srbije doneće prave jesenje uslove vožnje, poručuje Automotosavez Srbije u izveštaju o stanju na putevima i prelazima.

AMS S upozorava vozače da će zbog radova na sanaciji kolovoza od sutra do 17. oktobra za saobraćaj biti zatvorena petlja Požarevac, te da će tokom izvođenja radova u smeru od Beograda ka Nišu biti zatvorene izlivna rampa Beograd-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo – Niš. U smeru od Niša ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorene izlivna rampa Niš-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo- Beograd. Kompletan saobraćaj će se preusmeravati preko petlje Smederevo i petlje Kolari.

Do 9. oktobra u periodu od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na obeležavanju horizontalnih linija na kolovozu od petlje Beška do petlje Sirig, u smeru Beograd- Subotica, a saobraćaj će se odvijati samo voznom trakom.

U periodu od 7 do 17 časova do 22. oktobra zbog radova na sanaciji kolovoza na deonici regionalnog puta koji prolazi kroz mesto Vrelo u smeru ka Svrljigu i Babinom Zubu, saobraćaj će biti usporen s obzirom da će se vozila naizmenično propuštati. Prema informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima na graničnim prelazima vozila se ne zadržavaju, dok teretna vozila čekaju na prelazima Batrovci, Šid i Gradina tri sata, a na Kelebiji sat vremena.

IZVORblic
Prethodna vestPOSLE BRUTALNE TUČE VRŠNJAKA Oglasila se direktorka škole: Zna se koji su dalji koraci
Sledeća vestPrva liga Srbije: Timok poražen od Inđije u Zaječaru

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here