Naslovna Srem Inđija OPREMANjE POLICIJE: Dva nova vozila za bezbedniju Inđiju

OPREMANjE POLICIJE: Dva nova vozila za bezbedniju Inđiju

PODELI

Rukovodstvo opštine Inđija nastavlja sa aktivnim pružanjem podrške policijskoj stanici u Inđiji sa ciljem podizanja nivoa bezbednosti na viši nivo, ovog puta kupovinom dva nova vozila marke škoda rapid. U okviru Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Inđija odlučeno je da se policijskoj stanici u Inđiji kupe dva nova vozila čime će se ona dodatno opremiti za operativni rad.

Saradnja lokalne samouprave i policijske stanice je na vrlo visokom niovu i to se pokazuje ne rečima, već konkretnim delima, izjavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak prilikom uručenja ključeva vozila predstavnicima policijske stanice.

„Mislim da smo primer kako treba da sarađuje jedna Opština sa policijom za dobrobit svih nas a pre svega naše dece, a sve kako bi se stopa kriminala spustila na najniži mogući nivo. Ovim pokazujemo da brinemo o svim segmentima života u našoj opštini i tako ćemo nastaviti da radimo, kako bi svim našim građanima pružili što bolje uslove za život“.

Gak je napomenuo da je sledeći projekat koji će Opština realizovati rekonstrukcija zgrade policijske stanice.

Ključeve novih vozila primio je komandir policijske stanice u Inđiji Miroslav Janković koji je u izjavi za medije rekao da se i kroz ovakve stvari pokazuje odlična saradnja između Opštine i policijske stanice.

„Mi na ovakve poteze lokalne samouprave gledamo sa simpatijama, pogotovo imajući u vidu da se i drugi društveni subjekti, kao što je u ovom slučaju Savet za bezbednost saobraćaja opštine Inđija, aktivno uključuju na polju unapređenja bezbednosti“.

Da podsetimo, pre nekoliko meseci opštinsko rukovodstvo doniralo je policiji neophodnu opremu za operativni rad u vrednosti skoro milion dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here