Naslovna Srem Inđija Opština Inđija: Izgradnja kanalizacione mreže u jugoistočnoj radnoj zoni

Opština Inđija: Izgradnja kanalizacione mreže u jugoistočnoj radnoj zoni

PODELI
Foto: Opština Inđija

JKP „Vodovod i kanalizacija“ krenulo je sa radovima u jugoistočnoj radnoj zoni, gde se radi na izradi kanalizacione mreže, kao i priključenju privrednih subjekata na istu. Realizacija projekta se izvodi raspoloživom mehanizacijom i ljudstvom ovog javnog preduzeća. Radovi će biti završeni u roku od nekoliko dana.

U pitanju je realizaciju zacrtanih infrastrukturnih radova koje je „Vodovod i kanalizacija“ doneo u svom godišnjem planu, rekao je direktor javnog preduzeća Dragoljub Trifunović. „Osim svakodnevne brige o kvalitetu i kvantitetu vodosnabdevanja za sve naše sugrađane, mi smo na usluzi i privrednim subjektima koji deluju na našoj teritoriji. Takođe, rešavanjem pitanja priključka na kanalizacionu mrežu vodimo računa i o zaštiti životne sredine“, naveo je Trifunović.

Zahvaljujući racionalnom rukovođenju i obnovi mehanizacije, ovo javno preduzeće je postalo konkurentno na tržištu i spremno da samostalno izvodi sve građevinske poduhvate neophodne za zadovoljavanje potreba industrije i građanstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here