Naslovna Srem Ruma Opština Ruma nagradila najbolje učenike! Uručeno ukupno 116 novčanih nagrada!

Opština Ruma nagradila najbolje učenike! Uručeno ukupno 116 novčanih nagrada!

PODELI
Foto: Opština Ruma

RUMA – Najbolji đaci naše opštine bili su glavne zvezde jučerašnjeg programa Kulturnog leta. Naime, Opština Ruma je odlučila da ove godine zvaničnu dodelu diploma i novčanih nagrada vukovcima uruči na svečanosti organizovanoj na Gradskom trgu, pod okriljem Kulturnog leta, kako bi pred sugrađanima zasluženo promovisala one najbolje, najmarljivije i najvrednije učenike naše opštine.

Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić i njena zamenica Biljana Popović Jovanović podelile su ukupno 100 Vukovih diploma, ali i novčane nagrade od po 10.000 dinara. Takođe, nagrađeno je i 16 đaka generacije sa po 20.000 dinara.

-Opština Ruma nagrađuje naše najbolje učenike za poseban trud i zalaganje tokom školovanja, uz podstrek i želje da i u budućnosti nastave sa uspesima, istakla je predsednica Ćirić, pa su tako ovogodišnji iznosi nagrada duplirani u odnosu na prethodnu godinu.

„Dragi vukovci i đaci generacije čestitam vam svima postignutom uspehu. Čestitke i profesorima koji su se nesebično trudili da prenesu svoje znanje, koji su učestvovali u njihovom uspehu, bodrili ih, podržavali i vodili na brojna takmičenja. Uprkos teškoćama sa kojima ste se suočavali proteklih godina zbog nemilosrdnog virusa. Ja se nadam da više nećete imati ovakvih smetnji u nastavi.

A vama draga deco želim puno uspeha u daljem školovanju, želim da vam se u lično i u ime opštine zahvalim. Zahvaljujući vašem uspehu mi smo još uspešniji i još bolji. Ulažući u vas mi ulažemo u našu budućnost. Bez vas tako divnih i tako dobrih naša budućnost nije izvesna.

Zahvaljujući vama, vašoj pameti, dobroti, trudu i iskrenosti vaša budućnost je zagarantovana, a naša dužnost je da to prepoznamo i da to nagradimo. Vaš uspeh ćemo pratiti i dalje, tu smo da vam pomognemo i da vas podržimo i bodrimo i da budemo ponosni na vas kada jednog dana čujemo da ste postali uspešni ljudi. Iskreno se nadam da ćete se i vi jednog dana setiti vaše Rume i da ćete se vratiti u vaš rodni grad, da kao uspešni ljudi u različitim zanimanjima radite i stvarate u našoj opštini“, poručila predsednica Ćirić.

Uvertiru u jučerašnju svečanost napravio je hor „Zvončići“, odlično izabranim dečijim repertoarom, dok je po završetku ceremonije dodela nagrada muzički program upotpunio sjajni rok bend „Pogrešno skretanje“,  sačinjen od rumskih gimnazijalaca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here