Naslovna Srem Šid Opština Šid: Najuspešniji sportisti godine

Opština Šid: Najuspešniji sportisti godine

PODELI
Foto: Opština Šid

Najuspešnijim sportistima i sportskim klubovima na području šidske opštine u protekloj godini uručena su priznanja u okviru tradicionalnog izbora za sportistu godine. Miloš Tiosavljević, stonoteniser STK Partizan, proglašen je za najboljeg sportistu, a najuspešnija sportistkinja je Marija Tancik, biciklistkinja BK Jednota. Pehare i plakete, na svečanosti u Narodnoj biblioteci „Simeon Piščević“, uručio im je predsednik Opštine Šid Predrag Vuković.

Najuspešnija muška sportska ekipa je RK Radnički, a ženska ŽOK Maks. Najuspešnija ekipa u mesnim zajednicama je OFK Bikić, muška omladinska STK Partizan, ženska omladinska BK Jednota. U kategoriji najuspešniji sportista omladinac priznanje su dobili Lazar Milanović i Miloš Živković, a u kategoriji omladinki Vladana Pešić.

Najuspešnije školsko sportsko društvo je Gimnazija Sava Šumanović, najuspešniji sportski radnik Predrag Malešević, a u kategoriji radničko sportskih ekipa najbolja je bila Sinema Šid. Nagradu za životno delo dobio je Spasoje Rudić, OFL ŠID, a nagradu za organizaciju sportske priredbe FK Radnički.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here