Naslovna Srem Sremska Mitrovica Gradi se nova OŠ „Jovan Popović” u Sremskoj Mitrovici

Gradi se nova OŠ „Jovan Popović” u Sremskoj Mitrovici

PODELI

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je ugovore za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja u vrednosti od 330 miliona dinara.

Reč je o projektima koji se odnose na izgradnju novog objekta OŠ „Jovan Popović” u Sremskoj Mitrovici, izgradnju lokalnog puta Opovo – Debeljača, izgradnju sportske hale u Novom Kneževcu, infrastrukturno uređenje Kameničkog parka u Novom Sadu i sanaciju vodovodne mreže u Krajišniku u opštini Sečanj.

„Nakon rebalansa budžeta opredelili smo dodatna sredstva za realizaciju značajnih investicija u pet opština i iz toga se jasno vidi da nastavljamo sa realizacijom infrastrukturnih projekata u gradovima i u manje razvijenim opštinama“, rekao je predsednik Mirović.

Zamenica gradonačelnika Svetlana Milovanović potpisala je ugovor u ime Grada Sremska Mitrovica.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here