Naslovna Sport Osporen državni rekord Vedrana Samca

Osporen državni rekord Vedrana Samca

PODELI

Kroz atletskom javnost Srbije juče se pronela sjajna vest: ,,Na letnjem Mitingu prijateljstva u Sremskoj Mitrovici Vedran Samac postavio je novi državni rekord u bacanju koplja. Naš atletičar je u petoj seriji bacio koplje do 85.60 metara. Ova dužina je za više od dva metra premašila prethodni rekord Srbije od 83.34 metara, koji je bio u vlasništvu Sejada Krdžalića još od davne 1987.godine.

Radost mitrovačkog atletičara je ipak bila kratkotrajna. Očito je da sudijama u Sremskoj Mitrovici nije bilo dovoljno to što je ovaj sjajni atletičar bacio koplje dobro preko osamdeset metara nego su mu da li iz lokal patriotskih ili nekih drugih razloga dodali još neki metar što je ostalo zabeleženo na snimku koji je slučajno napravljen iz publike.

Po sumnjivim merenjima je do sada najpoznatiji bio Bar gde su mnogi atletičari na kraju zimskih priprema postizali izuzetne rezultate koje obično nisu nijednom uspevali da potvrde tokom sezone a evo sada se na toj listi našao i stadion u Sremskoj Mitrovici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here