Naslovna Srem Inđija “OSRAMOTILA JE GRAD”: Meštani Inđije otkrivaju TAJNE poznate Sremice koja se bavila...

“OSRAMOTILA JE GRAD”: Meštani Inđije otkrivaju TAJNE poznate Sremice koja se bavila PROSTITUCIJOM

PODELI
Foto: SD ilustracija

U prizemlju jednospratnice u Inđiji stanuje porodica Mine Vrbaški, učesnice rijaliti programa. Porodicu čine majka, baka, ujak i sedmogodišnji brat, dok je ona poslednje četiri godine uglavnom gost na dan dva. Stan u kući su kupili kad su se pre desetak godina doselili sa drugog kraja grada. Mina je išla u prilično udaljenu osnovnu školu i bila solidan učenik. Srednju školu je takođe započela u Inđiji, ali ju je napustila zbog odbojkaške karijere koju je trebalo da nastavi u Beogradu u klubu crveno-belih

“Od čega je Ivana mislila da joj ćerka živi u Beogradu ako nije radila, a ona joj nije davala novac”, “Mina je pričala po Inđiji kako ima opasne prijatelje u Beogradu i da ju je jedan od njih na kraju i ubacio u ‘Zadrugu‘”, “Kruže razne priče za Minine baku i majku”, neki su od komentara suseda porodice Vrbaški.

FOTO: PRINTSCREEN / YOUTUBE

– Mina je bila dete kao i svako drugo. Trčala je po ulici i tamo na igralištu se igrala sa decom. Javljala se uvek svima ljubazno, a kod mene je dolazila da joj uberem grožđe. Majka joj stalno negde ide, a ujak je prosvetni radnik. Baka je u kolicima, bolesna je, a mali dečak ovde u ulici nema društva, pa se igra uglavnom na igralištu gore uz ulicu – kaže komšija Miodrag kojeg od stana Vrbaških deli samo ulica.

FOTO: M. ILIĆ / RAS SRBIJA

Ovaj komšija kao i nekolicina drugih otkrivaju nam da se Minina porodica ne druži ni sa kim u naselju i da ih svi površno poznaju. Skandalozno priznanje mlade komšinice da je bila prostitutka je ovih dana glavna tema u komšiluku, a nekoliko devojaka i mladića koji su sa Minom odrastali ispričali su nam da skoro nikog ne čudi to što su čuli.

– Mina je posle osnovne škole otišla u Beograd i bila prepuštena sam sebi. U Inđiju je retko dolazila i počela je da bude sve više uobražena, pričala je po gradu kako ima opasne prijatelje u Beogradu i da ju je jedan od njih na kraju i ubacio u “Zadrugu”. Nije nam čudno to što je ispričala, jer je taj tip devojke i to je jasno čim se vidi njeno ponašanje. Sa 11 godina je već spavala sa prvim komšijom koji je to detaljno opisivao nama po kraju. On se posle odselio, a ona je krenula od ruke do ruke. Ne gledam rijaliti i ne znam šta tamo radi – rekao je simpatični mladić koji nije želeo da se eksponira, pa je odbio da se predstavi, a i nagovestio je da ne želi eventualne probleme sa Mininim prijateljima o kojima ona priča.

Komšija Dule iz iste ulice rekao je da je sramota što tako pričaju o mladoj devojci i da je njen život njena stvar, dok je gospođa Dragana opsežno analizirala estradni skandal.

– Pomalo lažu i Mina i njena majka, svaka u svoju korist. Kakva majka, takva i ćerka. Moja komšinica odlično poznaje Mininu babu i priča se da ni ona nije bila zlatna. Pričaju svašta za Mininu majku i njenu prošlost. Sve je to vaspitanje koje se nosi iz kuće, a tu su očigledno generacije zakazale – kaže Dragana.

FOTO: M. ILIĆ / RAS SRBIJA

Ona je decidirano okrivila Ivanu Vrbaški navodeći da je zakazala kao roditelj.

– Majka očigledno nije bila roditelj kakav je trebalo da bude. Dete joj je bežalo sa 14 godina od kuće, a ona nije umela da je vrati. Išla je i prijavljivala je policiji, centru za socijalni rad i svi su zakazali. Umesto da je sama kući dovuče. Čekaj, ko je ovde lud?! Od čega je mislila da joj ćerka živi u Beogradu ako nije radila, a majka joj nije davala novac. Ta Ivana se verila sa Karađorđem, o ljudi moji, koji su to profili ljudi. Iz dosade uveče sa komšinicom gledam rijaliti i čisto sociološki gledam na to što se dešava – zaključila je Dragana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here