Naslovna Hronika Osumnjičeni PRIZNAO da je usmrtio komšiju

Osumnjičeni PRIZNAO da je usmrtio komšiju

PODELI
Foto: vecernje novosti

U Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici saslušan Rajko R. (55), određen mu pritvor do 30 dana.

OSUMNjIČENOM za ubistvo komšije Rajku R. (55), iz Inđije, određen je pritvor u trajanju do 30 dana, nakon što je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Kako “Novosti” nezvanično saznaju, Rajko je priznao zločin, koji se dogodio u sredu uveče, kada je sa više uboda nožem usmrtio prvog komšiju do njegove kuće Jovana R. (54).

ukob zbog međe, koji je završio i na sudu, okončao se krvavim zločinom, i to naočigled pojedinih komšija u Ulici Stevana Sremca, svega nekoliko metara od njihovih kuća.

– Jova je bio vredan čovek, keramičar i to baš dobar majstor. Čovek se jedva skućio nakon izbeglištva, ali ovaj mu nije davao mira, stalno ga je provocirao, napadao da je Jovina granica kod njega u imanju, a geometar utvrdio suprotno – vele komšije iz ove ulice u kojoj je zavladao muk, nakon ubistva.

Oni kažu da još nisu videli Jovinu ćerku, koja živi u Nemačkoj, ali tvrde da će doći na očevu sahranu koja će se održati danas.

Rajko koji više od 20 godina živi u ovom kraju, izbegao je kao i Jova iz Hrvatske. Ono što je ostalo nejasno njihovim zajedničkim prijateljima, zašto se Rajko nije bunio oko međe, dok su pre Jove tu živeli neki baba i deda.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo nakon što je Jovan izašao iz kuće da uzme nešto iz svog automobila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here