Naslovna Zabava OTAC MU JE ZA SVAKI ROĐENDAN POKLANJAO FLAŠU VISKIJA! Posle 28 godina...

OTAC MU JE ZA SVAKI ROĐENDAN POKLANJAO FLAŠU VISKIJA! Posle 28 godina piće VREDI PRAVO BOGASTVO!

PODELI

Metju se nada da će svoju kolekciju viskija dobro da proda i novac iskoristi za kupovinu kuću!

Pit Robson iz Engleske mislio je da bi bilo zanimljivo da sinu za svaki rođendan kupuje viski pa da za 18 rođendan ima 18 flaša viskija.

Metju Robson  rođen je 1992. godine, a njegov otac Pit za svaki rođendan mu je poklanjao flašu viskija. Na 28 flaše je potrošio 5.500 evra, a kolekcija danas vredi 

Kolekcija sada vrijedi više od 45.000 evra i stavljena je na prodaju.

Metju je priznao da to nije bio baš najbolji poklon za dete,  ali kako je od tate dobio stroga uputstva da ‘nikada ne otvari flaše’, kolekcija je postala neka vrsta ‘stambenog fonda’.

– Svake godine dobio sam viski kao rođendanski poklon. Mislio sam da je to prilično čudan poklon jer sam bio malo premlad da bih počeo da pijem. Ali me je upozorio da ne smem da ih otvorim – rekao je Metju.

Njegov otac Pit rekao je da je prva flašu viskija iz 1974. godine kupljena za rođenje sina.

– Mislio sam da bi bilo zanimljivo kad bih ga kupio svake godine, a on bi za svoj 18. rođendan imao 18 flaša 18-godišnjeg viskija – rekao je.

– To nije bio jedini poklon koji je dobio od nas, samo nešto jedinstveno, ali uz malo sreće, nastavili smo tradiciju – kaže Pete.

U međuvremenu, postao zanimljiv kolekcionarima i Metju se nada da će svoju kolekciju da proda za 45.000 evra, a novac bi iskoristio za kupovinu kuću. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here