Naslovna Zabava OTKRIVENA TAJNA NAJPOZNATIJEG HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA: Žene širom sveta LUDE ZA NJIM, a...

OTKRIVENA TAJNA NAJPOZNATIJEG HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA: Žene širom sveta LUDE ZA NJIM, a evo kako se stvarno zove Bred Pit!

PODELI
Foto: Profimedia

Bred Pit je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, ali i pored toga što je stalno prisutan u medijima, te se o njegovom privatnom životu dosta zna, malo je poznato da Bred Pit nije njegovo pravo ime.

Istina je da je po kojem je porepoznatljiv širom sveta samo skraćena verzija njegovog srednjeg imena.

Bivši muž Anđeline Džoli i miljenik žena širom sveta se zapravo zove Vilijam Bredli Pit, po svom ocu Vilijamu Alvinu Pitu.

Naime, nakon što je napustio rodni Misuri da bi jurio glumačku karijeru, Pit je odlučio da odustane od svog pravog imena i upotrebi srednje ime, da bi se lakše pamtilo, pišu strani mediji.

Podsetimo, Bred Pit je započeo karijeru krajem osamdesetih godina prošlog veka u Jugoslaviji, tumačeći ulogu sina Milene Dravić u filmu “Tamhna strana sunca”, režisera Božidara Nikolića, koji je holivudskog zavodnika odabrao među 400 kandidata.

Film je snimljen 1988. godine, a usled ratnih dešavanja u nekadašnjoj Jugoslaviji, u javnosti se pojavio tek 1997, u doba kada se Pit već proslavio ulogama u filmovima “Intervju sa vampirom”, “Legende o jeseni” i “Sedam”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here