Naslovna Hronika OTMICA ILI LAŽNA DOJAVA UPLAŠENIH TINEJDŽERKI? Udes kod Sremske Mitrovice u kojem...

OTMICA ILI LAŽNA DOJAVA UPLAŠENIH TINEJDŽERKI? Udes kod Sremske Mitrovice u kojem je povređeno petoro mladih obavijen VELOM TAJNI

PODELI

U nedelju uveče, oko 22 sata, policija je primila prijavu da je na auto-putu Beograd-Šid kod sela Martinci došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao automobil beogradskih registarskih oznaka. Uputili su se na mesto nesreće, ni ne sluteći kakvu će prijavu dobili samo nekoliko sati kasnije.

Kako je “Blic” saznao od poverljivih izvora upućenih u ovaj slučaj, automobilom je upravljao 22-godišnji Aleksandar, a u vozilu se nalazila i njegova bivša devojka, maloletna Milica I, kao još i troje mladih.

U nesreći je povređeno svih petoro, ali su, srećom, svi nakon pregleda u sremskomitrovičkoj bolnici poslati na kućno lečenje, te niko nije životno ugrožen.

Međutim, ova priča se tu ne završava.

Tri sata kasnije, oko 1.00 ujutru, Miličina majka pozvala je policiju i prijavila da je njena ćerka oteta. Ona je, navodno, tu informaciju dobila od Miličine drugarice koja se takođe nalazila u automobilu kojim je upravljao Aleksandar.

Njih je navodno Miličin bivši dečko ugurao u automobil još u Beogradu, a onda su se svi zajedno uputili ka Sremskoj Mitrovici.

Policija sada intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, kako bi potvrdila da li je saobraćajki zaista prethodilo kidnapovanje.

Ipak, ako se uzme u obzir činjenica da je maloletnica prethodno bila u emotivnoj vezi sa Aleksandrom, malo je verovatno da je protiv svoje volje ugurana u automobil, mišljenje je naših izvora iz sremskokarlovačke policije. Pretpostavlja se da je Miličina drugarica, uplašena zbog saobraćajne nesreće i reakcije svojih roditelja, kazala da su otete.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here