Naslovna Srem Otvaranje hotelsko turističkog kompleksa Fruške Terme u Vrdniku

Otvaranje hotelsko turističkog kompleksa Fruške Terme u Vrdniku

PODELI

Tik uz Etno Selo Vrdnička Kula, na obroncima Fruške gore, uskoro će za sve turiste željne odmora i spa usluge, biti otvoren termalni spa kompleks Fruške Terme. Kako je rečeno za eKapiju iz kompanije Promont Group, koja je investitor ovog projekta, otvaranje je zakazano za 31. avgust.
Hotel, deset bazena, restorani, spa centar, slana soba, tepidarijumi, i sve to na površini od 28.964 m2, biće od ovog leta u turističkoj ponudi Vrdnika. Planirani kompleks spratnosti 4Su+Pr+2+Pk , sadržaće hotel, smeštajnog kapaciteta 416 ležajeva, 10 bazena sa termalnom vodom, spa centar, saune i tepidarijume.
Na trećem suterenu nalaziće se restoran na bazenima, Wellnes&Spa centar, 16 tepidarijuma, slana soba, kao i nekoliko vrsta sauna.

Drugi suteren sadržaće privatni Spa centar sa saunama i tepidarijumima, dok je za prvi suteren predviđen restoran za 290 gostiju. U prizemlju je planiran medicinski blok, a u potkrovlju kompleksa biće konferencijske sale.
Projektanti ovog kompleksa su DBA Architects, a izvođači grubih radova su firma Best izgradnja doo Novi Sad.
Podsetimo, kompanija Promont Group već je poznata u Vrdniku, po investiciji u Hotel Premier Aqua, čijim su poslovanjem kako kažu, zadovoljni, a usled realne tražnje i dosadašnjeg iskustva zadovoljnih gostiju, prepoznata je potreba za novim kompleksom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here