Naslovna Srem Ruma Otvorena “Božićna ulica” u Rumi

Otvorena “Božićna ulica” u Rumi

PODELI

Tradicionalna manifestacija Turističke organizacije Opštine Ruma “Božićna ulica” otvorena je danas. U specijalno oformljenoj “Božićnoj ulici” već osmu godinu na Gradskom trgu u Rumi, održava se manifestacija koja svo­jim datu­mom povezuje katolički i pravoslavni Božić.

U periodu od 24. decembra 2018. godine do 7. januara 2019. godine na Grad­skom trgu odigraće se brojna zanimljiva dešavanja, a program je posvećen najmlađim stanovnicima naše opštine.

U programu današnjeg svečanog otvaranja učestvovala je umetnička trupa “Kreativni pogon” iz Novog Sada, a reč je o udruženju koje promoviše savremeni teatar i savremeni cirkus kao umetničke, angažovane forme.

Korpa sremskih tradicionalnih proizvoda

“Uvek se okrenemo onim najmlađim sugrađanima, pa će tako biti i ove godine. Svakog dana tačno u podne na bini u “Božićnoj ulici” će se odvijati program namenjen deci.

Biće to mahom novogodišnje predstave za decu, a u podnevnim časovima biće sadržaja i za one nešto starije”, izjavila je Mirjana Vujasinović, direktorica TOO Ruma i dodala da će se na dvadesetak štan­dova “Božićne ulice” naći šarolika i raznovrsna ponuda od umet­ničkih pred­meta domaće radinosti, novogodišnjih ukrasa, knjiga, pa sve do kuli­narskih specijaliteta, vina, rak­ije, meda, kolača i zimnice.

Pokrovitelj manifestacije je Opština Ruma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here