Naslovna Srem Pećinci Otvorena kupališna sezona na pećinačkim bazenima

Otvorena kupališna sezona na pećinačkim bazenima


Juče je na bazenima u Pećincima zvanično otvorena nova kupališna sezona, a spas od tropske vreline na bazenima su potražili brojni posetioci iz naše, ali i susednih opština.

Tokom vrelih letnjh dana pećinački bazeni već godinama nude svojim posetiocima brojne sadržaje, kako bi kvalitetno proveli odmor, rashladili se i zabavili. Posetiocima bazena svih uzrasta na raspolaganju su pored velikog bazena, manji bazen namenjen deci i hidromasažni bazen, kao i brojni sportski sadržaji poput: odbojke na pesku, stonog tenisa, stonog fudbala, šaha i dečijeg igrališta, a osveženje mogu da potraže u kafe baru.

Od danas pa sve do kraja kupališne sezone ulaz na pećinačke bazene će biti besplatan za sve odlične učenike sa teritorije naše opštine, a sve što im je potrebno je da kao dokaz donesu kopiju svedočanstva ili đačke knjižice.

Iz uprave bazena najavljeno je da će uskoro početi i besplatna škola plivanja za decu. Ovaj program već devetu godinu zaredom Bazeni Pećinci realizuju u saradnji sa Sportskim savezom „Razvoj sportova“ i pećinačkom lokalnom samoupravom, a deca i roditelji će o datumu početka besplatne škole plivanja biti blagovremeno obavešteni putem medija i našeg sajta.

Prethodna vestOVO JE ŠEST TRENUTNO NAJPOPULARNIJIH LOKACIJA ZA KUPOVINU VIKENDICE
Sledeća vestSubotište spremno za Ivandan

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here