Naslovna Srem Otvorena nova NIS Petrol benzinska stanica u Staroj Pazovi

Otvorena nova NIS Petrol benzinska stanica u Staroj Pazovi

PODELI
Foto: RTV Stara Pazova

STARA PAZOVA – Benzinska stanica koja se nalazila u strogom centru Stare Pazove od juče je zatvorena i premeštena na novu lokaciju, kod kružnog toka u pravcu Inđije. 

Nova NIS Petrol benzinska stanica „Stara Pazova 3“ otvorila je vrata za sve posetioce i potrošače, u Ulici Novosadska bb.  Na ovoj adresi potrošači će imati priliku da vide savršen spoj novog, a istovremeno prepoznatljivog, kvalitetnog i modernog – i to sve na jednom mestu. Do kraja godine vozači će imati priliku da G-Drive 100 benzin i G-Drive dizel gorivo premijum kvaliteta sipaju po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela. Pored toga, kupce očekuju i brojna druga iznenađenja. 

Maloprodajni objekat „Stara Pazova 3“ samo je jedan u nizu objekata koji je obuhvaćen procesom modernizacije i razvoja najveće domaće maloprodajne mreže naftnih derivata, a kojom sa više od 300 NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnih objekata rukovodi kompanija NIS. Samo tokom ove godine planirana je rekonstrukcija šest maloprodajnih objekata, kao i izgradnja četiri nove benzinske stanice NIS-a širom Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here