Naslovna Srem OTVORENE TERETANE FRIZERSKI I KOZMETIČKI SALONI

OTVORENE TERETANE FRIZERSKI I KOZMETIČKI SALONI


U cilju postepenog ublažavanja mera od uvođenja vanrednog stanja na teritoriji naše države danas su sa radom počeli fitnes centri, teretane kao i frizerski i kozmetički saloni. U vezi sa tim Grad Sremska Mitrovica ovim objektima obezbedio je dezobarijere, zaštitnu opremu i sredstva na hlornoj bazi za čišćene prostora kao i dezinfekciju ruku, sprava i opreme. Pre toga je izvršena i dezinfekcija objekta kako bi se pripremio za rad i prijem klijenata i vežbača.

Jedna od najvećih teretana u Sremskoj Mitrovici danas je ponovo otvorila vrata vežbačima. Objekat površine od oko 1.000 kvadratnih metara moćiće istovremeno da primi 30 vežbača kako je propisano novim merama. Vremena za opuštanje ipak nema ali vlasniku znači ponovno puštanje u rad.

Prostor gde vežbaju kajakaši Grada Sremske Mitrovice takođe je dezinfikovan kako bi se pripremio za sportiste a oni su dobili i zaštitnu opremu u vidu maski za jednokratnu i višekratnu upotrebu, kao i rukavice.

Komunalna inspekcija i policija zadužena je za kontrolu poštovanja propisanih mera držanja distance i nošenja zaštitne opreme. Tokom ove nedelje svi objekti biće preventivno obilaženi.

Maske za višekratnu upotrebu obezbedio je Grad. Izrađene su od medicinske plastike a imaju pamučni filter koji se po potrebi menja te se mogu koristiti višekratno.

Za one koji mere ne poštuju predviđene su i sankcije a vlasnicima objekata kaoi klijentima i dalje se savetuje pojačana higijena a svi objekti prilagodili su radno vreme te je ono do 17 časova

IZVORRtv
Prethodna vestGrađani Rume oslobođeni plaćanja komunalija za mart i april
Sledeća vestKrijumčari iz Sremske Mitrovice uništavaju kulturno blago zarad sitne zarade

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here