Naslovna Hronika Detalji ubistva u Negotinu: Tukao ga do smrti, pa sam pozvao policiju!

Detalji ubistva u Negotinu: Tukao ga do smrti, pa sam pozvao policiju!

PODELI
Foto: Facebook

NEGOTIN – Osamnaestogodišnji J. P. usmrtio je u školskom dvorištu I. Đ, koji je rođen sa oštećenjima glave zbog čega je teško govorio.

I. Đ. (29) iz Negotina ubijen je u sredu uveče, oko 22 sata, u dvorištu jedne osnovne škole u Negotinu. Njemu je, kako se sumnja, smrtonosne povrede naneo J. P. (18) iz Negotina. Više javno tužilaštvo u ovom gradu dalo je nalog za njegovo zadržavanje od 48 sati u pritvoru, ali i za obdukciju tela I. Đ.

Prema nezvaničnim informacijama, kobni događaj desio se u dvorištu OŠ Branko Radičević u Negotinu. J. P., koji je tek pre mesec dana napunio 18 godina, iz do sada neutvrđenih razloga, sukobio se sa I. Đ.

Nema, prema prvim informacijama, očevidaca sukoba, a o događaju kako se nezvanično saznaje, tinejdžer je posle tragedije telefonom kao nepoznati građanin prijavio slučaj i ubrzo je uhapšen.

Tokom uviđaja utvrđeno je da je nastradali imao više vidnih povreda po glavi, nije nađena nikakva palica, pa se veruje da ga je tinejdžer tukao do smrti udarcima nogom u glavu. Očekuje se da se posle obdukcije saznaju detalji, ali udarci nogama u glavu bili su fatalni za I. Đ., koji je rođen sa oštećenjima glave, tako da je teško govorio.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here