Naslovna Sport Oživelo igralište u Popincima

Oživelo igralište u Popincima

PODELI
Foto: ilustracija

Kao i većina klubova i FK Napredak iz Popinaca započeo je sa pripremama pred novu takmičarsku sezonu, a trener Čeda Gužvić i predsednik kluba Zoran Kokanović (po potrebi i prvotimac) održali su prvu prozivku igrača.

Po rečima Zorana Kokanovića, za fudbalere Napretka ovo je bila neplanirano duga pauza, ali za čelnike kluba praktično nije bilo odmora, jer su tokom pauze radili na održavanju terena, tribina i klupskih prostorija.

„Igrački kadar je osvežen. Vratili su nam se iz Donjeg Srema 2015 Nenad Mitrović i Nikola Ragastovac. Ono što nam je veoma bitno, zadržali smo sve igrače. Sportskoj javnosti je poznato da je Napredak jedan od najstarijih fudbalskih klubova u Sremu i da ove godine slavi vek postojanja, a vredan jubilej dostojno ćemo obeležiti. U izradi je dokumentarni film o fudbalu u Popincima, čiju premijeru smo planirali za 26. jul, ako nas ova trenutna situacija ne poremeti. Povodom jubileja smo planirali i gostovanje jedanog od najrenomiranijih klubova, no, videćemo još šta će biti“ – kaže Kokanović.

Šef struke u FK Napredak Čeda Gužvić kaže da bi pripreme posle, kako je ocenio, preduge pauze trebalo da traju 25 radnih dana.

„Pored treninga, planiramo i sedam do osam kontrolnih mečeva. Prva provera biće nam 11. jula protiv Jedinstva iz Stare Pazove, a tokom priprema igraćemo uglavnom utakmice protiv klubova iz viših rangova. U svakom slučaju, imamo sve uslove da se dobro pripremimo za jednu napornu sezonu, za koju se svi nadamo da će normalno proteći. Nadamo se i mestu među prvih nekoliko ekipa na tabeli“ – optimista je Gužvić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here