Naslovna Vojvodina Paketiće svoj deci Stanišića uručila Baka Mrazica

Paketiće svoj deci Stanišića uručila Baka Mrazica

PODELI
Foto: RTV

STANIŠIĆ – Meštani i penzioneri sela Stanišić kod Sombora organizovali su humanitarnu akciju podele novogodišjnih paketića “Za svu decu Stanišića”. Ovo nije prvi put da se organizuje humanitarna podela paketića, ali je do sada najmasovnija jer je cilj bio da svako dete dobije poklon paket.

Ove godine je Baka Mrazica ispunila svakom detetu iz sela Stanišić novogodišnju želju. Ova humanitarna akcija najviše je obradovala mališane, a naišla je na pozitivne reakcije roditelja.

– Jako se radujem paketiću, želim da imam dobre ocene u školi, rekla je jedna od devojčica koja je primila novogodišnji paketić.

Baka Mrazica: Želim svima prvenstveno zdravlja , da deca budu dobri đaci i da budu uspešni, a povrh svega da slušaju svoje roditelje.

Ima jako puno roditelja sa decom, zaista je bio veliki odziv i svim smo se potrudili da svako dete dobije paketić, kaže Nada Kosanović.

Raza Pejin iz Udruženja penzionera i invalida rada iz Stanišića: Svake godine spremamo paketiće, ova godina je izvanredna, prijavilo se mnogo mališana i bilo je mnogo sponzora, učestvovalo je celo selo.

Novogodišnje paketiće je dobilo preko 250 dečaka iz devojčica iz Stanišića, a organizatori kažu da će se ovakve akcija nastaviti i sledeće godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here