Naslovna Srem Sremska Mitrovica Paketići deci u OŠ “Sveti Sava” u Sremskoj Mitrovici

Paketići deci u OŠ “Sveti Sava” u Sremskoj Mitrovici

PODELI
Foto: rtv

Povodom školske slave “Sveti Sava” Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa kompanijom “Bambi”, je obezbedio slatke paketiće za sve učenike od prvog do četvrtog razreda na teritoriji Grada Sremska Mitrovica, a svaka škola dobila je neophodnu računarsku opremu, u cilju unapređenja kvaliteta nastave. Podeli paketića u Osnovnoj školi “Sveti Sava” prisustvovala je gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović i načelnik Gradske uprave za obrazovanje Zoran Đurić.

Povodom školske slave “Sveti Sava” najmlađe učenike OŠ “Sveti Sava” u Sremskoj Mitrovici obradovali su poklon paketići, te nisu krili zadovoljstvo dobijenim slatkišima.

Direktorica ove škole se zahvalila pre svega lokalnoj samoupravi i kompaniji “Bambi” na donaciji, te je istakla da su paketići stigli u pravo vreme, pred školske slavu Sveti Sava i čestitala je svim prosvetnim radnicima.

Ukupno 2.830 učenika osnovnih škola na teritoriji Sremske Mitrovice će dobiti ove paketiće istakao je načelnika GU za obrazovanje.

Prilikom posete OŠ “Sveti Sava” gradonačelnica Sremske Mitrovice je istakla da je grad jedina lokalna samouprava koja je u poslednje tri godine uspela da napravi i otvori dve nove škole. Te navodi da se grad iz godine u godinu trudi da kvalitet obrazovnih ustanova digne na još viši nivo,

Ove godine školska slava “Sveti Sava” će se obeležiti u drugačijim okolnostima zbog epidemiološke situacije, te će izostati tradicionalna proslava u školama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here