Naslovna Intervju PAMTITE JE PO REČENICI “Ljubi ga majka”, a tek sada je OTKRIVEN...

PAMTITE JE PO REČENICI “Ljubi ga majka”, a tek sada je OTKRIVEN RAZLOG njenog odlaska iz “Žikine dinastije”

PODELI
Foto: srbija danas

Glumicu Daru Čalanić i dan danas svi pamte po “Žikinoj dinastiji”, i po čuvenoj rečenici “ljubi ga majka”. 

Uloga supruge Žike Pavlovića donela joj je veliku slavu, ali je ona u jednom trenutku ipak odlučila da prekine ugovor zbog čega je legendarni Gidra ostao bez svoje partnerke, te je u popularnoj seriji ljubav i utehu nalazio u drugim ženama. 

Iako je Dari, kako je i sama priznala u intervjuu to bila uloga života, prelomila je zbog supruga.

– Prijatno je kada čujem da me svi pamte po “Žikinoj dinastiji”. Priča se da su mnogi tu TV seriju Zorana Čalića gledali čak po nekoliko puta. Osećala sam se vrlo dobro na snimanju, kao kod kuće, ali sam morala da prekinem snimanje i da odem kod svog supruga u Ameriku. Ne sviđa mi se što je lik Dare postao suviše popularan: kad god me vide na ulici, ne obraćaju mi se kao Dari Čalenić nego sa “ljubi ga majka.” Moja odluka da sa svojim mužem živim u Americi razlog je što sam prekinula ugovor – ispričala je Dara Čalenić.

Ona je istakla i kako je izgledao njen život u Americi kada se svega odrekla.

– Život u Kembridžu (Boston) bio je vrlo raznovrstan. Volim gimnastiku, pa sam slobodno vreme koristila da vežbam, a uveče u bioskop, pozorište ili na koncert u čuvenom bostonskom Simfonijskom holu. Mnogo sam čitala i putovala. Svaku zimu smo provodili na Floridi – iskreno je rekla Čalenićeva.

Inače, glumica već nekoliko godina ne može da hoda, a o njoj brine suprug.

– Mnogo čitam i volim da kuvam. Moj Vlada obožava moju hranu, što mi je posebno drago jer njega je vrlo teško zadovoljiti, u svakom pogledu -ispričala je ona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here