Naslovna Sport Partizan zahvalio Stanojeviću: Puno uspeha u daljoj karijeri

Partizan zahvalio Stanojeviću: Puno uspeha u daljoj karijeri

PODELI
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Fudbalski klub Partizan zahvalio se dosadašnjem treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine.

Stanojević je odlučio da podnese ostavku posle poraza Partizana od Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije (2:1).

Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, i da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u 1/8 finala UEFA Lige konferencija.

Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30. kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, Partizan sezonu završio na drugom mestu, trener je kao moralni čin podneo ostavku, navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan je Stanojeviću poželeo puno uspeha u daljoj karijeri.

Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri. Kako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao. O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena, zaključuje se u saopštenju Partizana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here