Naslovna Srem Inđija “Pauk” u Inđiji uvešće red u oblasti parkiranja

“Pauk” u Inđiji uvešće red u oblasti parkiranja

PODELI

Parkiranje vozila na nedozvoljenim mestima u Inđiji koštaće “papreno” nesavesne vozače jer se uskoro očekuje nabavka „pauk“ dizalice koja će uklanjati nepropisno parkirane automobile. Javno preduzeće „Inđija put“ uz finansijsku pomoć Opštine Inđija ući će u nabavku novog vozila za odnošenje nepropisno parkiranih automobila.

Nabavkom „pauka“ ostvariće se dvostruka korist, rekao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak: „Novoformirano javno preduzeće „Inđija put“ mora u potpunosti da bude osposobljeno za ono što su joj nadležnosti, a to su svakako upravljanje parkiralištima koje predstavljaju jedan od osnovnih prihoda. Nabavka pauk vozila je apsolutno neophodno i zbog poslovanja „Inđija puta“, a sa druge strane to podrazumeva veći red u oblasti parkiranja“.

Inače, Javno preduzeće „Inđija put“ raspolaže sa 482 parking mesta, 273 u prvoj i 209 u drugoj zoni, kao i 27 parking mesta za osobe sa invaliditetom. U prošloj godini ostvaren je rekordan prihod od početka naplate parkiranja u iznosu od preko 13 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here