Naslovna Sport Pećinčani se okitili medaljama u Mađarskoj

Pećinčani se okitili medaljama u Mađarskoj

PODELI

Članovi sportskog kluba „Girevoj sport“ iz Pećinaca, učestvovali su proteklog vikenda na međunarodnom turniru II Open Hangerian trofi (Open Hungarian Trophy), održanom u mađarskom gradu Cegledu.

Pored domaćih takmičara, učestvovali su i gosti iz Srbije i Hrvatske, a kako nam je rekla članica Girevoj sporta Ljubica Štetić, pećinački klub su, pored nje, predstavljali i Miroslav Knapček, Milan Jovićić, Lazar Nebrigić i Tamara Đurđević.

„U svim disciplinama konkurencija je bila izuzetno jaka, što nam je bio dodatni motiv, tako da učinak nije izostao. Zlatne medalje osvojili su Lazar Nebrigić u disciplini LC (long cycle) 2 x 16 kilograma i Ljubica Štetić u disciplinama biatlon i džrk (jerk) 2 x 12 kilograma plus sneč (snatch) 12 kilograma. Srebrne medalje kući su doneli Miroslav Knapček (LC 2 x 16 kilograma) i Tamara Đurđević (polumaraton, LC 12 kilograma), dok se bronzanom medaljom okitio Milan Jovičić (LC 2 x 24 kilograma). Na turniru u Mađarskoj učestvovali smo zahvaljujući velikoj pomoći Sportskog saveza „Razvoj sportova“. Za naše članove nema odmora. Krajem meseca očekuje nas Prvenstvo Srbije u Novom Sadu, a u novembru je Prvenstvo sveta, takođe u Novom Sadu“ – rekla nam je Štetić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here