Naslovna Deca Petar (13) ogrnut ćebetom uleteo roditeljima u zagrljaj: Usna mu je otečena...

Petar (13) ogrnut ćebetom uleteo roditeljima u zagrljaj: Usna mu je otečena i krvava, svi u suzama!

PODELI
Foto: Facebook

Stigao je u policijsku stanicu u Staroj Pazovi u pratnji policijskih snaga i ministra Nebojše Stefanovića

DEČAK Petar Mitrović (13) koji je nestao 26. oktobra, pronađen je kasno večeras, a kako su rekli članovi njegove porodice, on je bio otet.

Stigao je u policijsku stanicu u Staroj Pazovi u pratnji policijskih snaga i ministra Nebojše Stefanovića. Iz auta je izašao uplašen, a u susret su mu potrčali majka i otac.

Automobili u kojima su bili pripadnici policijskih snaga Stare Pazove, kao i Sremske Mitrovice, stigli su, a u jednom je bio Petar. Okupljeni ljudi počeli su da aplaudiraju, željno iščekujući da se silueta malenog Pazovčanina pojavi.

Kada je oteti dečak izašao iz automobila, začuli su se jecaji i jauci porodice, a trinaestogodišnjak je pocepane i modre usne izašao pred meštane koji su čekali da vide njegov emotivni susret sa roditeljima.

Dok je on uplašeno gledao oko sebe i plakao, u susret su mu potrčali majka i otac, i čvrsto ga zagrlili. Petar je plakao zavijen u ćebe.

Petar je u dobrom stanju, samo mu je povređena donja usna.

Da podsetimo, dečak je viđen poslednji put u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od tada mu se gubi svaki trag. Pre nestanka je poslao poruke bratu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here