Naslovna Hronika Pijan krvnički šutirao ženu, a kad se onesvestila OBRIJAO JOJ GLAVU: Osuđen...

Pijan krvnički šutirao ženu, a kad se onesvestila OBRIJAO JOJ GLAVU: Osuđen nasilnik iz Šida

PODELI
mreza-mira.net

Prvostepenom presudom Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, Andrija H. (39) iz Šida osuđen je na pet godina zatvora i obaveznu meru lečenja od alkohola, zbog silovanja nevenčane supruge I. J. M. (36) iz Baljevca na naročito svirep način.

Utvrđeno je Andrija rukom razbio trokrilni prozor u stanu u kojem su tada živeli, a zatim sa komadom razbijenog stakla više puta posekao po podlakticama obe ruke i zadao joj više udaraca po glavi i telu. Andrija, koji je te večeri bio u pripitom stanju, udara je ženu i nogom po glavi, nakon čega se ona onesvestila na nekoliko trenutaka, a kada je video da nije u stanju da mu pruži otpor, uzeo je mašinicu za šišanje i obrijao joj glavu. Nasilnik se ni tada nije zaustavio, već ju je oborio na krevet, spustio joj donji deo trenerke i silovao je, dok je nesreća žena vrištala, nemajući snage da mu pruži otpor, pišu “Novosti”.

Tek sutradan, kada je prolazila pored kuće i ugledala razbijen prozor i kada je ugledala nesrećnu ženu, Radojka Smuđa, koja je paru iznajmila stan, odmah je obavestila policiju, koja je Andiju H. uhapsila.

Tvrdio da se sama povredila

Sudsko veće uzelo je verodostojnu izjavu oštećene, a odbacilo odbranu Andrije H, kako je tada rekao da se ona napila i sama se povredila, kao i da je njemu u tom pijanom stanju research papers rekla da je ošiša.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here