Naslovna Srbija Pobeda SNS u Pećincima, Mionici, Negotinu i Kostolcu

Pobeda SNS u Pećincima, Mionici, Negotinu i Kostolcu

PODELI

Srpska napredna stranka proglasila je pobedu u četiri od pet opština u kojima su održani lokalni izbori.

Lider SNS Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare naveo da je SNS pobedila u Pećincima, Mionici, Negotinu, i Kostolcu.

Lista u Pećincima koju vodi SNS na lokalnim izborima osvojila 77,7 odsto od ukupnog broja glasova, a od važećih listića dobila čak 79 odsto glasova.

Lista SNS na kojoj je i SPS imace 28 od 30 odbornika u toj opštini.

U Minonici, SNS je pobedila sa 65,3 odsto glasova, odnosno 28 mandata, SPS – SRS- JS imaju šest mandata, a DS pet mandata.

Naprednjaci su u Negotinu osvojili  70,53 odsto glasova.

Građani Kostolca su takođe doneli pobedu SNS sa 62,5 odsto glasova. U ovom mestu velika borba bila je za drugo mesto između grupe građana “Iskorak” i DS koje imaju 10 odsto, a cenzus prelaze još i Dveri i stranka Milana Krkobabića.

Lider SNS se zahvalio građanima koji su na demokratki način vrednovali rad i zalaganje i pokazili da nije medijska buka ono što ih rukovodi kome će da daju glas, već budućnost njihove dece.

Takođe je istakao da je nešto lošiji uspeh naprednjaka u Negotinu i Kostolcu postignut, jer u te gradove nije stigao da ode zbog drugih poslovnih obaveza.-

“Veliko hvala građanima Srbije. Ne mogu da idem pred Makrona i Putina, a da kažem da nemamo poverenje ljudi. Oni su ovim pokazaili da žele kontinuitet marljive politike”, rekao je Vučić na konferenciji i čestitao SPS, radikalima koji su postigli dobre rezultate.

Za političke protivnike leder SNS je rekao da treba da poštuju volju građana.

“Zašto ne kažete da se skupila lopovska koalicija? Šta rade predstavnici jedne takve stranke na 20 metara od biračkih mesta?“ pitao je predsednik misleći na Jeremića, Đilasa i Jankovića.

Vučić je zaključio da su brojevi rezultat dobrog rada, te će raditi još bolje u budućnosti.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here