Naslovna Magazin Zdravlje Poboljšajte stanje umorne kože Skin booster-om

Poboljšajte stanje umorne kože Skin booster-om

PODELI

Ukoliko ste se vratili sa godišnjeg odmora i primetili da vam koža ne izgleda sveže i blistavo, već naprotiv, isušeno, grubo i sa sivim tonom, razlog tome je preveliko izlaganje suncu, vetru i morskoj vodi. U letnjem periodu koža zahteva veću pažnju i hidrataciju, što na letovanju često zaboravimo.

Baš na odmoru, imamo potrebu da isključimo sve obaveze i popustimo sa dnevnom rutinom nege kože. Nema potreba da očajavate ili se osećate nelagodno u svojoj koži, rešenje postoji. Jednostavno i vrlo efikasno rešenje je skin booster mezotarapija koja vrlo brzo poboljšava stanje kože.

Efikasno rešenje za umornu i dehidriranu kožu

Skin booster mezoterapija je efikasno rešenje za probleme umorne kože na kojoj se vide znaci starenja. Nakon tridesete godine života smanjuje se lučenje kolagena i elastina u koži, vezivna tkiva postaju slabija, a koža tanja.
Vitamini, minerali, enzimi i hijaluronska kiselina iz skin booster-a, renomirane francuske laboratorije Revitacare, učiniće pravo malo čudo na vašem licu. Hijaluronska kiselina će vrlo brzo hidrirati kožu i učiniti je vitalnijom i čvršćom, dok su vitamini onaj deo koji ishranjuje dublje strukture kože.
Hijaluronska kiselina postiže željeni efekat tretmana i apsorbuje se u koži, što znači da ne stvara efekat volumena kao što je slučaj sa hijaluronskim filerima. Sami ubodi iglicama za injektiranje podstiču obnavljanje strukture kože, tako da se pravi efekat tretmana vidi kroz nekoliko dana. Pri mezoterapiji se koristi posebna tehnika injektiranja koja stimuliše fibroblaste, koji imaju gradivnu ulogu i prirodno regenerišu kožu.

Hijaluronska kiselina omogućava dubinsku hidrataciju koja dugo traje i pomaže metabolizam ćelija. Tretman je pogodan za osobe iznad trideset godina starosti kada počinje da se smanjuje lučenje kolagena i elastina. Koža nakon mezoterapije skin booster-om deluje sveže, podmlađeno i jedro.

Kako se izvodi mezoterapija Skin booster-om?

Pre tretmana, koji obavlja isključivo lekar specijalista, koža se pripremi za tretman čišćenjem i apliciranjem anestetika u vidu kreme. Mezoterapija se obavlja vrlo finim iglicama na dubini kože od oko tri milimetra. Mikro ubodi se vrše na malom razmaku od nekoliko milimetara čime se pokriva cela regija. Nakon mezoterapije na lice se nanosi maska koja ima antiinflamatorno delovanje i smanjuje crvenilo. Sama procedura traje oko pola sata, u zavisnosti od regije i potpuno je bezbolna.
Nakon mezoterapije skin booster-om pacijent može da nastavi sa svojim aktivnostima, bez perioda oporavka. Nedelju dana nakon tretmana treba se uzdržati od izlaganja direktnom suncu, sauni i solarijumu jer je koža blago fotosenzitivna. Šminkanje nije preporučljivo naredna dva dana. Na mestu uboda uglavnom ostaje prolazno crvenilo i manji otok, ređe modrica. Kožu nakon tretmana treba negovati prema savetu lekara kako bi se efekat zadržao što duže.

Atlas Estetika sprovodi mezoterapiju u skladu sa svetskim standardima i upotrebljava isključivo sertifikovane preparate koji su registrovani u Srbiji. Medicinske procedure su efikasne i bezbedne ukoliko ih sprovodi posebno edukovan lekar, uz potpunu sterilnost rada i preparata. Naši eksperti estetske hirurgije: dr Igor Georgijev, dr Lazar Pajević, dr Nataša Popović i dr Nemanja Gajdobranski, prate savremena dostignuća iz oblasti antiejdžing i regenerativne medicine i unose ih u svoj rad.

Dobra komunikacija i poverenje između pacijenta i lekara su ključne stvari na kojima se insistira u radu. Ukoliko imate dilemu koji je tretman adekvatan za vas zakažite konsultacije na telefon 011/ 785-8888 a lekar će vam objasniti pojedinosti tretmana i sagledati vaše potrebe.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here