Naslovna Srem Sremska Mitrovica POČELA PREDIZBORNA KAMPANJA: Vučić i SNS održali miting u Sremskoj Mitrovici

POČELA PREDIZBORNA KAMPANJA: Vučić i SNS održali miting u Sremskoj Mitrovici

PODELI

Srpska napredna stranka započela je svoju kampanju i to u Sremskoj Mitrovici, velikim mitingom koji je danas održan.

Miting je održan na gradskom trgu sa početkom u podne, a pred ogromnim brojem ljudi govorili su premijer Aleksandar Vučić, Rasim Ljajić, Aleksandar Vulin, Milan Krkobabić i gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović.

Branislav Nedimović, prvi čovek Grada Sremska Mitrovica, pozdravio je okupljene i poručio da su temelji za napredak udareni, ali da se Srbija još mora boriti.

On je istakao da Srbija ima novu nadu, te da se ne sme ponoviti situacija od 2014.godine, kada je sve moglo “da se raspadne kao kula od karata”.

mit

Hvala na gostoprimstvu ovde u centru Srema, imao sam mnogo tribina i skupova ovde, ali nikad u ovom broju, rekao je Vučić i dodao da su se svi borili da sačuvaju Mitrovicu.

Veoma je važno ono što će se odigrati 24. aprila. Nema čuda, malo ko može da kaže da živi kao bubreg u loju. Ali svi vidite da je neko potrošio 16 godina našeg i vašeg vremena. I vidite da se neki trude i bore za Srbiju – kazao je on, dodajući da ti isti, koji se bore, “padaju, ali odmah i ustanu”.

Vučić je naglasio da neće praviti kompromise sa “politikama prošlosti”, “Srbiju neće vraćati u prošlost”, već da će za četiri godine Srbija biti pred vratima Evrope.

miting

Ne obećavamo med i mleko, ali za četiri godine ćemo sustizati Evropu. Ti koji vam obećavaju da će podići plate i penzije čim dođu na vlast, neodgovorni su. Stavljamo tačku na pljačku – rekao je Vučić i dodao da je ideologija njegovih političkih protivnika samo jedna, “a to je da su protiv Vučića”.

Nakon Vučićevog govora, prisutnima se obratio Rasim Ljajić, koji je istakao da je cilj Srpske napredne stranke da Srbija izgleda bolje, te da lista ove stranke liči na Srbiju.

Potom je okupljene pozdravio ministar  Vulin rekavši da iz straha Demokratske stranke proističe mržnja prema Aleksandru Vučiću.

sns sm

Srbija će glasati za Vučića jer on neće dozvoliti da Vojvodina ikada postane republika – rekao je Vulin.

Podsećamo, SNS je stranka koja je prva predala svoju izbornu listu, te će 24. aprila nastupiti pod rednim brojem 1.

Na listi koja nosi naziv  “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, pored SNS-a, naći će se i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Nova Srbija, Pokret socijalista, Srpski pokret obnove, Srpska narodna partija, Pokret snaga Srbije i Samostalni DS S.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here